Telefonon: +36 46/564-255 Cím: 3508 Miskolc, Futó u. 73 auto@zenitautorent.hu

Nem véletlen, hogy Magyarországon is növekszik azoknak a cégeknek a száma, akik tartós bérlet szolgáltatással foglalkoznak, akár csak melléktevékenységként – hiszen ez a legjobban kifizetődő finanszírozási forma céges ügyfelek részére.

A vállalkozók nagyobb részét az ösztönzi, hogy a készleten maradt autókat így tudják hasznosítani, míg másoknak jól jön a rendszeres havi bevétel.

Tartós bérlet szolgáltatás – hozzáadott érték!

Egy jól menő, valamit is magára adó étterem se dobálja össze a félig kész ételeket egy tányérra, és viteti ki olyannal, aki max 2 tányért tud megfogni egyszerre. Ez is egy szolgáltatás, ahol jelentős hozzáadott érték van az autók mögött. Mi teljes mértékben, részletesen tájékoztatjuk bérlőinket mindenről. Felhívjuk a figyelmüket az apróbb részletekre is. Hiszen, az a célunk, hogy hosszú távon szerezzünk elégedett bérlőket, akik jó érzéssel, biztonságoban térhetnek vissza hozzánk.

Sokszor az apróbetűs részekben rejlik a buktató!

Megfigyelhető, hogy sok esetben az emberek az apróbetűs részeket nem olvassák, ami azért lenne fontos, mert az előforduló problémák esetén néha már késő szolgáltatót váltani.

Fontos tájékozódni, referenciát kérni mielőtt valaki igénybe veszi a tartós bérlet szolgáltatást, és nem csak csupán az ár alapján dönteni.

Tudtad, hogy a Zenit-Auto Rent Kft. 4 európai assistance szolgáltatóval áll szerződéses kapcsolatban?

A Zenitnél nincs apróbetűs rész a szerződésben, és olyan assistance háttér áll mögöttünk teljes Európa szerte, hogy jóval nagyobb biztonságban lehet a bérlő, egy meghibásodás vagy akár egy bekövetkezett baleset esetén is.

Sokszor nem érünk rá a munkánk miatt, hogy hétköznap saját ügyeinket elintézzük, hétvégén meg minden zárva.

De mi nem!

Vasárnap költöznél? Hétvégén autóznál? Buszos kirándulás az ünnepek alatt? A Zenitautorent.hu munkatársai hétvégén és ünnepnapokon is a rendelkezésedre állnak.

19:30-ig vagyunk nyitva, hogy azok is ide tudjanak érni, akik 17:00 óráig dolgoznak.

Ne feledd a Zenitnél mindig elérhető személyautó, kisteherautó, mikrobusz, ha menni kell!

Olvasd el előző írásunkat is itt: Tudd meg, hogy mennyit veszít egy saját tulajdonú autó az értékéből egy év alatt!