Telefonon: +36 46/564-255 Cím: 3508 Miskolc, Futó u. 73 auto@zenitautorent.hu

Teherautó bérlés

Előző blogcikkünkben a tartós autóbérlés szolgáltatás előnyeiről olvashattak. Ma pedig a teherautó bérlés előnyeit mutatjuk be!

Milyen előnyei vannak a teherautó bérlésnek Miskolcon?

Ezt a szolgáltatást a hét minden napján igénybe vehetik nálunk, hiszen teherautók széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Teherautóink műszakilag kifogástalan állapotban vannak, mindig tisztán kerülnek átadásra, és amennyiben szükség lenne rá – 24 órás Assistance szolgálatot nyújtunk Európa egész területén.

Miért érdemes tőlünk bérelni teherautót hosszútávra?

  • Autóbérlés szolgáltatásunkat 25 éves tapasztalattal végezzük, a legmagasabb minőséget nyújtjuk ügyfeleinknek
  • A hét minden napján nyitva vagyunk 8-19-ig.
  • Nálunk személygépkocsit, teherautót, mikrobuszt is lehet bérelni.
  • Új, keveset futott autóink, illetve használt, de kifogástalan műszaki állapotban lévő autóink is vannak a flottában.
  • Kizárólag márkaszervizekben javíttatjuk autóinkat.
  • Visszakövethető, lekérhető szerviztörténetet tudunk biztosítani.

Napi bérlés vagy tartós bérlet?

A napi, rövidtávú bérlést olyan vállalkozóknak, magánszemélyeknek, turistáknak ajánljuk, akik időszakosan vagy heti rendszerességgel szeretnék igénybevenni szolgáltatásainkat.

Minden nap nyitva vagyunk, nálunk a kisebb puttonyos autótól kezdve a 19 m3-esig zárt furgonok, platós teherautók,  9 fős  mikrobuszok, 3.5t -ig kisteherautók is megtalalhatók, illetve 9 fős  mikrobuszok, valamint elektromos  autók.

Cégünknél fontos a rugalmasság, az egyedi igények, a márkafüggetlen beszerzési források, illetve pl. csere autó az új autó érkezéséig.

Az általunk eladásra kínált használtautók esetén nálunk szakszerviz, Áfás ár, megbízható előélettel rendelkező autók, és a vásárlás  előtti hosszabb kipróbálás lehetősége várja ügyfeleinket! Jöjjön el hozzánk és válasszon autót készletről!

Folyamatosan nyomon követjük az autóipari szegmens változásait, és a trendeket követve alakítjuk ki választékunkat, valamint személyre szabottan, közösen beszéljük át a legjobb ár-érték arányú konstrukciókat.

 Ha teherautó bérlésről van szó, akkor válassza Ön is a Zenit-Auto Rent Kft-t!