Telefonon: +36 46/564-255 Cím: 3508 Miskolc, Futó u. 73 auto@zenitautorent.hu

„Az egyetlen állandó a változás maga.“ – mondta Hérakleitosz. Hogy mennyire igaz a mondás, mi sem támasztja jobban alá, mint az elmúlt néhány hónapok/évek történései. Hiszen legyünk őszinték, senki sem gondolta volna, hogy világméretű járvány és háború fog kitörni. Sem azt, hogy rohamosan megnő az energia és az építőanyag ára, vagy, hogy ennyire drasztikusan emelkedni fognak a hitelkamatok.

A kiszámíthatatlan piaci környezet még nehezebbé teszi a hosszú távú, költségigényes befektetéseket, hiszen nehezen megjósolható, hogy milyen lesz a cég bevétele, likviditása mondjuk 2 év múlva.

Mai világunkban felértékelődik a mobilitás.

Egy vállalkozás esetében kiemelten fontos felkészültnek lenni a nem várt történésekre. Azaz, hogy egy-egy kedvezőtlen fordulatra is gyorsan tudjon reagálni és minél kevesebb veszteséggel ki tudjon lábalni az adott helyzetből.

Több cég tudott volna például még időben bevásárolni alapanyagokból, ha megfelelő mennyiségű likvid tőkével rendelkezne. Ellenben elkövették azt a stratégiai hibát, hogy saját autóban tartják a vállalkozás pénzének egy indokolatlanul magas hányadát. Ráadásul, ez a befektetett összeg folyamatosan veszít értékéből, az amortizáció miatt.

Autóbérlés – amiért a tartós bérlet hatékony segítség a változó piaci környezetben.

Saját autó helyett, bérlésnél kizárólag addig vagy köteles fizetni, ameddig használod a járművet – és ez nagy hasznot jelent. Ráadásul gyorsabban is tudsz gépjárművet cserélni, hogyha a szükségletek azt teszik indokolttá.

Talán ennél is jelentősebb előnyt jelent az, hogy ha tőlünk bérelsz, Mi intézzük helyetted a gépjárművel kapcsolatos feladatokat, ráadásul, téged nem terhel külön költség, az üzemeltetéssel, javíttatással kapcsolatban. Így ahelyett, hogy neked vagy a munkatársaidnak szervizekben, biztosítóknál kellene órákat üldögélni, hadakozni javítási számlákkal és extra költségekkel. Ezek a teendők teljes egészében lekerülhetnek rólatok.

Ennek köszönhetően 100%-ban a vállalkozásod ügyeire és fejlődésére összpontosíthatsz, miközben a célokhoz maximálisan illeszkedő autó szolgálja ki az igényeket – költséghatékony módon. Bár hazánkban nagy hagyománya van a saját, vagy céges tulajdonnak („ez az enyém”), sok esetben financiálisan sokkal ésszerűbb megoldás a bérleti konstrukció, vagy a tartós bérlet. Érdemes ezt megfontolni.

A témához kapcsolódó korábbi írásunkat olvastad már? Kattints a linkre: Miért előnyös a tartós autóbérlés szolgáltatás igénybevétele?