Telefonon: +36 46/564-255 Cím: 3508 Miskolc, Futó u. 73 auto@zenitautorent.hu

Sokszor a szabadidő hiánya akadályozza meg az autóbérlést vagy az autóval kapcsolatos ügyintézést. Másrészről a szolgáltatók nyitvatartási ideje az, ami nagyban megnehezíti a dolgot.

Vagy a munkád miatt nem érsz rá, vagy a saját ügyeidet kell intézned hétköznaponként. Hétvégenként pedig a legtöbb szolgáltató zárva tart. Kivéve a Zenit-Auto Rent Kft-t!

Mi hétvégén és ünnepnapokon is a rendelkezésedre állunk

Minden esetben az ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt. Nincs másképp ez a nyitvatartási időt illetően sem, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy nem egyszerű a dolgos hétköznapokon a munka, a család és a magánélet mellett az egyéb teendőket is beiktatni.

Ránk számíthatsz, ha vasárnap költöznél, hétvégén van szükséged autóra, vagy ha buszos kirándulást tervezel az ünnepek alatt, hiszen minket nyitva találsz a hét minden napján.

A hétvégék mellett hétköznapokon is tovább nyitva tartunk

Annak érdekében, hogy akár nap végén is ide tudj érni hozzánk, hétköznapokon is meghosszabbított nyitvatartással várunk. Esténként egészen 19:30-ig megtalálsz bennünket Miskolcon a Futó utca 73. szám alatt. Így nem kell aggódnod, ha elhúzódik/sokáig tart a munkaidőd, vagy esetleg más elintéznivalód is közbejött a nap folyamán.

Kizárólag minőségi gépjárműveket bocsájtunk a rendelkezésedre, melyek állapotára gondosan ügyelünk. Legyen szó személyautó vagy haszongépjármű kölcsönzésről, lakóautó bérlésről, flottakezelésről vagy tartósbérletről, mi minden felmerülő kérdésedre választ adunk.

Az előző írásunkat olvastad már? Kattints a linkre: Hazánkban egyre népszerűbb a tartós bérlet szolgáltatás!