Telefonon: +36 46/564-255 Cím: 3508 Miskolc, Futó u. 73 auto@zenitautorent.hu

Tudtad, hogy a Zenit-Auto Rent Kft-nél nemcsak teherautó és haszonjármű bérlésében, hanem igény szerint a targonca bérlés kérdésében is segítséget nyújtunk? Az alábbiakban ennek az előnyeit, illetve a részleteit foglaljuk össze. Kérlek, olvasd tovább cikkünket.

Nem feltétlenül kell megvásárolnod, ha szükséged van a használatára.

Miért fordítanád és kötnéd le a céges erőforrások magas hányadát drága, vadonatúj targonca vásárlásra, ha bérleti konstrukcióban egy sokkal előnyösebb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk?

Igény szerint akár gázüzemű, akár elektromos targoncát is választhatsz kínálatunkból. Tartós bérletként pedig minimális beruházással jár a használata, az így felszabadult tőkét pedig bátran fordíthatod a vállalkozást szolgáló egyéb feladatokra, vagy más, hatékonyan megtérülő befektetésbe. Ráadásul, felgyorsulnak logisztikai folyamataid, gyorsabb, és biztonságosabb lesz a rakodás, és a raklapok, áruk mozgatása. Ezáltal, még kevesebb idő alatt jut el a megrendelőhöz terméked.

Nálunk készletről, akár azonnal is hozzájuthatsz a célokhoz maradéktalanul illeszkedő, nagy teherbírású, stabilan üzemeltethető targoncához.

targoncaberles, zenitautorent.hu
targoncaberles, zenitautorent.hu

Milyen további előnyökkel jár a targonca bérlés?

A Zenitnél bérlés formájában tesszük lehetővé a környezettudatos, multifunkcionális eszközök rendelkezésre állását a cégek részére. A bérlés a következőképp jelenthet hasznot a vállalkozásodra nézve:

  • nincs szükség sokmilliós kiadásra, a használathoz nem kell beruházni;
  • azonnal rendelkezésre áll a gép, nem kell tartani a hosszú várakozási időtől;
  • a bérleti díj 100%-ban elszámolható költségként.
  • Az áfa pedig visszaigényelhető tétel

Hétköznapokon meghosszabbított nyitvatartással, esténként egészen 19.30-ig, illetve hétvégén is várunk Miskolcon, a Futó utca 73. szám alatt. Vagy keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken, szívesen állunk a rendelkezésedre.

A témához kapcsolódó korábbi írásunkat olvastad már? Kattints a linkre: https://zenitautorent.hu/2022/03/16/mit-kell-tudni-a-teherauto-berles-szolgaltatasrol-miskolcon/